Onlinespel rankar högst

En ihållande trend som inte ser ut att avstanna än på länge är onlinespel, poker har länge varit herren på täppan och det ser ut att hålla i sig men inte helt utan konkurrens. Den konkurrensen kommer från olika håll och just nu är det betting som har blivit väldigt stort. Tidigare har betting oftast handlat om sport och liknande, men det mesta går att satsa på. Betting har varit stort inom sporter som har djur iblandade i, vi talar om hästlöpning, trav, hundkapplöpning och mer oortodoxa sporter som tjurfäktning. Idag spelar vi dock i allt större utsträckning med människors resultat och fotbollssatsningar görs allt mer.

online poker

Poker på toppen

Poker leder som sagt i onlinespel och anledningarna är många, du förlitar dig inte endast på att spela på ödet exempelvis. En matchs utgång behöver inte bli som du förutspått och oftast handlar det om ödets nyck, det ger en viss spänning men är även en osäker satsning. Är man däremot duktig på spel som poker så gör man en bättre investering genom att spela poker online hos PokerStars exempelvis. Är man dock naturligt duktig på att förutse resultat och kan spåra lagens tidigare resultat till det kommande så kan man alltid kombinera poker med betting. Dessutom innehåller poker en hel del satsningar också.

Varför just onlinespel håller sin popularitet mot det faktiska fysiska spelet har mycket med att spelarna kan sitta i hemmet och lägga sina satsningar. En sorts anonymitet som inte finns på ett fysiskt casino mitt i centrum, det fattas också klädkoder och dörrvakter som kan skrämma iväg även den mest rutinerade pokerspelaren. Pokerspel finns nu också i mobilen, något som kommer att locka allt fler till spel.